bib-nu.dk © 2012                    

 

Foredrag og andet godt

 

Vores centralnervesystem og dermed også vores hjerne modnes i de første 7 år af vores liv primært ved hjælp af  sanseindtryk. Ud over at modne vores hjerne, fodrer sanseindtryk os også med information om os selv og vores omverden, og er dermed med til at få os til at føle os trygge i en evig omskiftelig verden.

 

Er vi ikke i stand til at bearbejde sanseindtryk på en hensigtsmæssig måde, vil det derfor få betydning for, hvordan vi udvikles og trives – socialt, indlæringsmæssigt og motorisk.

 

Som forældre og fagpersoner kan man støtte op om børn med en nedsat evne til at bearbejde sanseindtryk på flere måde. En vigtig forudsætning for at kunne hjælpe disse børn er viden om, hvorfor og hvordan disse børn agerer og reagerer, som de gør.

 

På disse sider kan du finde informationer om forskellige slags foredrag og forløb. Disse kan købes enkeltvis, men ønsker man som institution elle skole at satse på det sansemotoriske område, kan det være en god idé både at have foredrag for personale og for forældre, samt at kombinere foredrag med nogle af de andre tiltag.

 

For yderligere information se under de enkelte foredrag til højre.

 

For priser se her.

 

 

Foredrag for fagpersonale

Forældreforedrag